Hybrid fra 2tec2

Hybrid er en helt ny kolleksjon vevde vinyltepper fra 2tec2. Hybrid har den tetteste vevde overflaten noensinne og baserer estetikken på den biofiliske design filosofien.

Read More
PG
Milliken Fractals

Fractals er en ny serie teppeplank fra Milliken. Serien består av to grupper; Enlace - som er rolig og nedtonet og Entangle - med sterkere kontrast og mer mønster. De to gruppene kan kombineres og de syv fargene i hver gruppe kan også blandes.

Read More
PG
Oak Colorado Diamond Ice

Denne varme gråfargen er utviklet som et svar på markedets etterspørsel etter flere nyanser mellom de lyse og mørke fargene. I årringene i treverket er det lagt lyse pigmenter som gir en ekstra dimensjon og markerer det naturlige ved eiken.

Read More
PG
Moodboard: Bronze Grey

På dette moodboardet er det kun brukt produkter fra våre produsenter. Temaet skulle dreie seg om å skape et eksklusivt uttrykk rundt metallpanelet Tea Mill finish 725. Resultatet er en kombinasjon av kjølige gråtoner og varme metalliske nyanser.

Read More
PG
Millikens showroom i London

Interiørarkitekturen oppfyller flere funksjoner ved å knytte sammen de tre etasjene i det Viktorianske bygget med et vertikalt rom. Her er det mulig å ha større sosiale events, vise frem produkter, støtte det daglige arbeidet til de ansatte og fasilitere for mer formelle møter med kunder.

Read More
PG
ProsjektGulv er nå PG

Fra og med i dag presenterer vi oss selv med en ny logo, ny nettadresse og et nytt merkenavn: PG. For mange vil ikke dette komme som en overraskelse. Mange av våre samarbeidspartnere og kunder kaller oss allerede PG. Det er klart og konsist og det er lett å si.

Read More
PG