Adobe valgte Milliken til London-kontoret

 
Milliken, Naturally Drawn, Hand Sketched and Hand Sketched Transition.

Milliken, Naturally Drawn, Hand Sketched and Hand Sketched Transition.

 

- Office design is all about people. It’s about creating a magical environment that maximizes performance and productivity, a centre of collaboration allowing humans to drive ideas and solve problems.

Ashley Still, Adobe.

 
 

Adobes nye kontorlokaler befinner seg i Silicon Roundabout (rundkjøringen) i London, et senter for innovasjon og det tredje største teknologiklusteret i verden etter San Francisco og New York City. Mer spesifikt ligger kontoret i White Collar Factory, et vakkert og høyteknologisk bygg realisert av Derwent London, et av Londons mest innovative eiendomsselskaper. Derwent er kjent for sitt design-fokus og sine bærekraftige kjerneverdier - en perfekt match for Adobe.

Adobe holder til i syvende, åttende og trettende etasje av bygningen på seksten etasjer som har god takhøyde, en overflod av naturlig lys og naturlig ventilasjon. I tillegg til å være et sunt sted å jobbe på innsiden er det også mange tilbud for å holde seg i form med, blant annet en 150 meter løpebane på taket og en stor sykkelparkering.

 
 
Artistic Liberties, Outspoken Tradition, OTT 33-39 Pushing Boundaries

Artistic Liberties, Outspoken Tradition, OTT 33-39 Pushing Boundaries

 
 

Lokalene er organisert som et åpent landskap, med møterom, sosiale plasser, et bibliotek, tech cafe og spillerom. Kontoret har et eget opplevelsessenter der kunder kan møte Adobes nye teknologi i et dedikert miljø. Oppsettet i lokalet gir et flytende arbeidsmiljø som er ment å gi liv til nye ideer og uventede samarbeid. De ansatte kan ha faste arbeidsplasser og de har tilgang til roligere individuelle omgivelser, men de har også et bredt utvalg av gruppeområder der de kan samarbeide med andre.

Milliken har levert teppefliser til Adobes lokaler i London. Arkitektkontoret Gensler bistod i utformingen og valg av materialer. De tre etasjene er lekent knyttet sammen via en fargerik, men myk, palett som baserer seg på firmaets mest ikoniske kreative programmer. Millikens Naturally Drawn og Artistic Liberties passer godt inn i konseptet og bidrar med nedtonede farger og forbedring av akustikken i de store rommene. Perforerte himlinger, ekte tregulv og metalldører fra gamle fabrikker er videre med på å feire den autentiske arkitekturen i bygget.

Adobes kreative spirit går igjen i lokalene i installasjoner av fargede speil som reflekterer Londons skyline med ulike Photoshop filtre over. I tillegg engasjerte Adobe den lokale kunstneren Zachary Eastwood-Bloom til å lage en keramisk utsmykning. Du kan lese mer om prosjektet på Adobes egen blogg

 
 
TGP152-119-118 Behind Bars

TGP152-119-118 Behind Bars

 
 
PG