Fine Detail

 
Fine Detail, Stitchwork, Spun Gold & Thimble

Fine Detail, Stitchwork, Spun Gold & Thimble

 

Kunstneriske broderier og juvelerte konturer kombineres med funksjonelle sømmer og dyrebart metall for å lage uttrykk som vektlegger et dekorativt og håndlaget interiør.

 
 
STITCHWORK-SPUN_GOLD-THIMBLE-DETAIL-CMYK.jpg
 
 

Fine Detail er en ny serie teppeplank fra Milliken som er inspirert av edle metaller og naturlig håndverk. Resultatet er to vakre serier som blander anvendelige nedtonede bakgrunner av sort, grått, brunt og beige med kobber, sølv, gull og metall. Designet til venstre består av en kombinasjon av de to fargene Spun Gold og Thimble i serien Stitchwork.

 
 
 

Serien Stitchwork er et rolig design med subtile mengder metalliske tråder på en matt bakrgunn. Fargen til høyre heter Spun Gold.

 
STITCHWORK-SPUN_GOLD-THIMBLE-CLOSE_DETAIL-CMYK.jpg
 
Fine Detail, Stitchwork, Pinking Shears

Fine Detail, Stitchwork, Pinking Shears

 
 
 

Dimensjonene på teppeplankene er 100 x 25 cm. Dette gir det sporadiske mønsteret godt med spillerom og plankene installeres vilkårlig, i fiskebensmønster eller i kombinasjon med andre farger eller plank fra serien Metallic Joinery, som har enda mer liv i seg. Fargen til høyre heter Burnished Copper.

 
STITCHWORK-BURNISHED_COPPER-DETAIL-CMYK.jpg
 
Fine Detail, Stitchwork, Burnished Copper

Fine Detail, Stitchwork, Burnished Copper

 
Kombinasjon av de to seriene Stitchwork og Metallic Joinery i fargen Enamelled.

Kombinasjon av de to seriene Stitchwork og Metallic Joinery i fargen Enamelled.

 
METALLIC_JOINERY-SPINDLE-DETAIL-CMYK.jpg
 
 

Serien Metallic Joinery har et kraftigere mønster og uttrykk og kommer i de samme fargene som Stitchwork. De to fungerer hver for seg eller i kominasjon. Den store fordelen med disse teppeplankene er den tykke feltbaksiden som forbedrer akustikken i rommet med 33 dB og har en akustisk absorpsjon på 0.30 αw=0,30. Fargen til venstre heter Spindle.

 
 

Fine Detail, Metallic Joinery, Spindle.

METALLIC_JOINERY-SPINDLE-CMYK.jpg
METALLIC_JOINERY-SILVER_TWIST-CMYK.jpg
 
 

Fine Detail, Metallic Joinery, Silver Twist.

 
 
 

Fine Detail produseres med høy-ytelses Econyl-garn laget av 100% regenerert nylon. Dette tekstilet har samme styrke som helt nye fibre, men består av minst 50% før-konsumer og 50% etter-konsumer innhold, noe som reduserer forbruk og avfall. Fine Detail kan også leveres med TractionBack som eliminerer behovet for lim ved installasjon. Milliken produserer Fine Detail ved den ISO14001-sertifiserte fabrikken i Wigan i England og benytter regionale råmaterialer fra etiske kilder.

 
METALLIC_JOINERY-SILVER_TWIST-DETAIL-CMYK.jpg
 
Fine Detail, Metallic Joinery, Enamelled, Trim, Silver Twist.

Fine Detail, Metallic Joinery, Enamelled, Trim, Silver Twist.

 
PG