Hybrid fra 2tec2

 
Meteor-Workspace-2019-BE-Kortrijk-1-HYBRID.jpg
 
 

Hybrid er en helt ny kolleksjon vevde vinyltepper fra 2tec2. Hybrid har den tetteste vevde overflaten noensinne og baserer estetikken på den biofiliske design filosofien.

 
 
 

Biofili er teorien om menneskers medfødte behov for å ha kontakt med naturen i den urbane verden. Forskere har siden hypotesen ble lagt frem sett på hvordan natur kan ha innvirkning på helse og miljø. Alt i fra hvordan bare små planter kan redusere sykefravær til utsikt til natur fra sykeseng gjør at pasienten leges raskere. Forskning har også vist at det å ha et nærmere forhold til naturen har en direkte sammenhengende det å være lykkelig.

 
Meteor-Solaris-2019-BE-Kortrijk-HYBRID.jpg
Rosetta-Office-2019-BE-Kortrijk-DLPA-1-HYBRID.jpg
 
 

2tec2s designteam har også skapt Hybrid med tanke på å finne et design som er spesialutviklet for kommersielle områder med ekstrem trafikk fra besøkende. Skjøter, smuss og slitasje blir nesten på magisk vis ‘blåst vekk’. Den nye Hybrid kolleksjonen har et dypt tekstilt uttrykk og er skapt for å trigge nysgjerrigheten.

 
 
 

Med dette utseendet og følelsen og de overlegne funksjonelle egenskapene til vevd vinyl, som styrke og motstandsdyktighet mot flekker, så er denne nye kolleksjonen en revolusjon. Hybrid er en perfekt harmoni av harde og myke gulv og kombinerer det beste av begge verdener.

 
Rosetta-Hospitality-2019-BE-3-HYBRID.jpg
Helios-Hospitality-2019-BE-1-HYBRID.jpg
 
 

Hybrid kommer med 2tec2s proprietære ‘Comfort Backing’, en bakside av felt som forbedrer akustikken ved å redusere lyd fra støt betraktelig på hele 19 dB og forbedre den generelle ergonomien for fotsålen. Comfort Backing er standard for hele 2tec2s kolleksjon. Hybrid er tilgjengelig på rull, Seamless Tiles og Play (former) og kommer i 12 ulike farger.

 
 

Fargene i Hybrid serien

 
 
PG