ProsjektGulv er nå PG

 

Fra og med i dag presenterer vi oss selv med en ny logo, ny nettadresse og et nytt merkenavn: PG

For mange vil ikke dette komme som en overraskelse. Mange av våre samarbeidspartnere og kunder kaller oss allerede PG. Det er klart og konsist og det er lett å si.

Vår nye logo er like klar som det nye navnet. Den består av de to bokstavene PG og reflekterer vårt nye navn som er lett å huske. Skrifttype og tykkelse på bokstavene er nøye utvalgt for å skalere på digitale skjermer, samt å synes godt på materialer.

Ny nettside og nye produkter

Som en del av denne forenklingen har vi også flyttet fra prosjektgulv.no til pg.no. Her har vi nå enda mer utførlig informasjon om produktene. De fleste produktene finnes nå på våre nettsider med beskrivelse ved siden av.

Vårt nye navn markerer også lanseringen av en ny strategi. Vi har satt et ambisiøst mål for oss selv og utvider vår produktportefølje betraktelig for å være enda mer relevant i prosjekter. Strategien sammenfaller med fokuset på bærekraft og behovet for akustiske løsninger som vi ser i markedet.

Dette innebærer at vi leverer produkter til vegg og tak. De nye materialene er utviklet og produsert i samarbeid med noen av de mest anerkjente designerne fra Paris, verdens hovedstad for mote og design.

Tregulv og teppefliser

I tillegg har vi en rekke spennende lanseringer og nyheter inne tregulv. Vi ser blant annet en økning i bruk av ulike farger, ikke bare hvitpigmentering, og ikke minst etterspørsel etter flere typer treslag og massive plank.

Teppefliser og vevd vinylteppe er også noe vi brenner sterkt for. Teppeflis er mer bærekraftig enn tepper på rull, da det gir mindre svinn og kapp ved installasjon og er enklere å transportere. Det er også enklere å erstatte en flis hvis en skade skulle oppstå, istedenfor å bytte hele teppet. Våre sømløse design og den akustiske ytelsen, som er opptil 100% bedre enn tepper med hard bakside, er noe vi tror kommer til å bli enda mer relevant i tiden som kommer.

Det siste året har vi digitalisert bedriften og nesten blitt papirfri. Vi har også standardisert rutinene for å kunne gi våre samarbeidspartnere og kunder enda bedre materialer, informasjon og service. Vårt mål er å bli kjent for rask, personlig og god service og håper nå at vi er rustet for å få til dette. Selv om mye er nytt er det noen ting som er det samme: som vårt juridiske navn ‘ProsjektGulv AS’ og vår fokus på service og interesse for interiør.

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev.

 
Denne gamle leiligheten i Paris har fått nytt liv mye takket være  Camille Hermand Architects . Kjøkkenet er kledd i den fineste finér fra Oberflex og gulvet består av staver i fiskebensmønster. Vi kan levere begge deler til ditt neste prosjekt!

Denne gamle leiligheten i Paris har fått nytt liv mye takket være Camille Hermand Architects. Kjøkkenet er kledd i den fineste finér fra Oberflex og gulvet består av staver i fiskebensmønster. Vi kan levere begge deler til ditt neste prosjekt!

 

Vår logo før og etter fornyelsen.

PG