Vinylstaver (PW 3055) lagt i fiskebensmønster hos Vidars i Tønsberg.

Vinylstaver (PW 3055) lagt i fiskebensmønster hos Vidars i Tønsberg.

 
project-floors-logo.png

Om Project Floors Produkter Dokumenter

 

Project Floors er vinylgulv som tåler det meste. En omfattende kolleksjon av autentiske design inspirert av tre, stein og keramikk åpner opp for bruk av vinylgulv i alt fra bolig til retail til offentlige bygg.

Vinylplank i designet PW-3065-30 for bruk i bolig.

Project Floors er en av de største produsentene av vinylgulv. Bedriften holder til i Cologne i Tyskland og er kjent for sine kvalitetsprodukter, naturtro design og konsekvente drift. Vinylgulvene kombinerer utseendet og følelsen av ekte tre, stein og keramikk med slitestyrken og det enkle vedlikeholdet av vinylgulv. Kolleksjonen består av nesten 400 produkter, et enormt utvalg som sikrer unike og individuelle interiørdesign hver gang. Plankene og flisene er tilgjengelig i flere ulike slitesjikt for å passe ulike lokasjoner.

Butikker, frisørsalonger og bakeri er gode eksempler på områder der vi anbefaler vinylgulv. Her er det mye trafikk og bruk av av kjemikalier, som hårfarge og fett fra baking, som vanligvis gir vanskelige flekker og merker i tregulv og stein. Vinylgulvet tåler derimot dette og mulighetene for å friske opp og reparere overflaten gjør at man kan forlenge levetiden til denne type gulv betraktelig. Helsesektoren og spesielt sentre for eldre mennesker, legekontor og tannlege-sentre er andre områder der vi ser mer bruk av vinylgulv. Forskning har vist at omgivelsene våre har en sterk påvirkning på humør, atferd og psyke. Vinylgulv gjør det mulig å skape varme, komfortable og hyggelige omgivelser samtidig som man håndterer utfordringer som er dagligdags i helseindustrien.

Kontor med vinylplank i designet PW 3020 og 0,55 mm slitesjikt.

Kolleksjonen

Floors@home kolleksjonen inkluderer design med 0,2, 0,3 og 0,4 mm slitesjikt for boliger. For områder med høy trafikk passer floors@work kolleksjonen best med plank og flis med 0,55 og 0,8 mm slitesjikt. Vinylgulvene kan hellimes, legges i flytende klikk og løs-lagt installasjon og er dermed meget fleksible for de fleste prosjekter. Fra Project Floors kan vi også tilby staver som kan legges i fiskben, terning og stigemønster. Vinylgulvene fra Project Floors passer utmerket for hotell, helsesektoren, retail, kontor og private boliger.

Vinylgulv passer perfekt for frisørsalonger fordi det tåler søl av farger og kjemikalier. Her i stein-designet TR 556.

Vinylgulv passer perfekt for frisørsalonger fordi det tåler søl av farger og kjemikalier. Her i stein-designet TR 556.

Et vinylgulv med tredesign kan være et fornuftig valg for leiligheter man leier ut. Her med det lyse tre-designet PW 3000.

Konstruksjonen

Project Floors sine gulv er heterogene Luxury Vinyl Tiles (LVT) og Planks (LVP). Flisene og plankene består av et stabiliserende vinyl-lag i bunn. Deretter er det et lag med print der selve designet befinner seg. På toppen av denne sandwichen er det et transparent PVC lag som har en polyurethane overflate for ekstra beskyttelse. Overskuddsmateriale blir resirkulert tilbake i produksjonen for å redusere svinn og spare miljøet.

Klesbutikk med stavene PW 3610/HB lagt i fiskebensmønster.

Klesbutikk med stavene PW 3610/HB lagt i fiskebensmønster.

Bærekraft

Project Floors sine produksjonsfasiliteter er godkjent i henhold til det viktigste internasjonale miljøstyringssystemet (ISO 14001:2004). Driften forplikter seg til en kontinuerlig utvikling for å innføre forbedringer i forhold til klima og miljø. For eksempel så omfatter dette en nøye bruk av ressurser i forhold til en bærekraftig utvikling, beskyttelse av vann og luftkvalitet og reduksjon av svinn gjennom samtlige produksjonsledd. Produksjonen av Project Floors sine gulv bruker mye mindre energi enn sammenlignbare produkter. Lang livssyklus og lite vedlikeholdsbehov i form av daglig vedlikehold bidrar også positivt til energibalansen. Resirkulering av svinn gjør at nye gulv fra Project Floors har et snitt på 27% resirkulert materiale i seg.