remp-lsa-cover.jpg
 
remp-logo.jpg
 

Om Remp      Produkter      Dokumenter

 

Et gulv av gummi er en moderne klassiker og gir en slitesterk overflate som er lett å vedlikeholde. Dette er et naturlig materiale med gode egenskaper som kan benyttes i en rekke ulike områder.

I 1986 brøt Remp ut fra den italienske Everest gruppen for å satse på produksjon av gummi. Kompetansen innen produksjon og reliabiliteten til materialene har vært kjennetegnet til Remp siden oppstarten og er fortsatt kjerneverdiene til bedriften. Ved sin fabrikk i Nord-Italia produserer Remp et sortiment som baserer seg på de viktigste elementene innen gummigulv. Ensfargede gummigulv på rull og gummifliser med pastiller er de mest populære produktene i sortimentet, men Remp har også kommet med noen spennende nyheter. Sabbia er en ny serie gummigulv-fliser i en moderne fargepalett og en sofistikert matt overflate. En annen nyvinning fra Remp er Duofloor serien som er gummifliser med ton-i-ton spetter og hammerslått overflate. Dette er en meget anvendelig kvalitet for områder som er ekstra utsatt for mye trafikk og slitasje.

Gummigulvene fra Remp har følgende egenskaper:

  • Varighet. Det høye nivået av slitestyrke i gummi-materialet gjør det mulig å bruke denne typen gulv i områder med mye trafikk over lengre tid.

  • Reduserer støy. Gummi har en naturlig elastisitet som reduserer støy med opptil 20 dB.

  • Fri for PVC og halogener.

  • Motstandsdyktig mot brann og sigarettmerker.

  • Antistatisk.

Referanse: Vi har levert gummigulv fra Remp til Lund+Slaatto Arkitekter ved Havnelageret i Oslo.

Planway UR RP

Planway UR RP er det mest populære produktet i Remps kolleksjon og består av ensfarget gummigulv på rull.  Serien har en fin tidløs fargepalett og en overflate som er ferdig behandlet fra fabrikken. Dimensjonene på rullene er 1,90 x 10 m og man oppnår derfor en sømløs slett overflate i rommet.  Gulvet lages av en blanding av naturlig og syntetisk gummi, mineralladning, stabilisatorer og fargede pigmenter med grov underside for liming og et polymerisk overflatebelegg av typen RP. Overflatebehandlingen av Planway-serien kan redusere vedlikeholdskostnadene med opptil 30% og gir en mer kompakt og motstandsdyktig overflate som frastøter smuss og er veldig resistent mot urenheter.

Se Planway UR RP her

Studway TM BK GT

Studway TM BK GT er gummigulv-fliser med pastiller som er et sikkert valg til de overflatene som krever aller mest. Flisene har dimensjonen 1 x 1 m og en solid tykkelse på 4 mm. Studway TM BK GT har en standhaftig konstruksjon med en overflate som er meget takknemlig ovenfor smuss, skitt og væske. De karakteristiske pastillene har en omkrets på 27 mm og er umiddelbart gjenkjennelige i sitt matematiske grid-mønster. Studway TM BK GT er en arbeidshest av et gulv og pastillene gir overflaten et dynamisk design som med tiden har blitt en etablert klassiker.

Se Studway TM BK GT her