Aspeli Herre

DrivDesign_Aspeli_195A5995_FotoKristinStoylen-2.jpg
 
 

Aspeli Herre på Aker Brygge gikk for massiv røkt eik på gulvet fra Weitzer Parkett. Resultatet er et maskulint og røft gulv som står i stil til interiøret og lokasjonen.

 
 
DrivDesign_Aspeli_195A5822_FotoKristinStoylen-2.jpg
 
 

Butikklokalet fremstår som elegant, luftig og romslig, med et godt samspill mellom innredningsløsninger og vareeksponering. De ulike merkene blandes bevisst for å gi kundene anledning til å se, sammenligne, finne nye kombinasjoner, få en god opplevelse, og bruke mye tid i butikken.

Jurybegrunnelse, Årets Motebutikk  

 
 
 
 

Den store fordelen med et kjernerøkt gulv er at riper og småskader ikke synes like godt, fordi underlaget er i den samme mørke fargen som overflaten. At gulvet består av massive plank vil også si at det kan slipes mange ganger og på den måten fornyes. Hos Aspeli er det ikke langt fra gateplan og derfor er disse to elementene viktige hensyn å ta ved valg av gulv.

 
DrivDesign_Aspeli_195A5901_FotoKristinStoylen-2.jpg
DrivDesign_Aspeli_195A5891_FotoKristinStoylen-2.jpg
 
 

Vi har levert gulv både til Aspeli Herre og Aspeli Dame. Konseptet ved lokalene er 100% gjennomført og vi er stolte av å kunne presentere dem som referanseprosjekter for Weitzer Parkett. Ta gjerne kontakt med oss så finner vi ut av hvilket tregulv som passer ditt lokale.

Prosjekt: Aspeli

Interiør: Driv Design

Produkt: Weitzer Parkett

 
PG