Bain & Company

 
pg.no-bain-DSCF2985.jpg
 
 

Bain & Company har flyttet inn i 6. etasje i Kronprinsesse Märthas Plass 1, rett ved Oslo rådhus. Her har vi levert tregulv fra Hain Parkett.

 
 
pg.no-bain-DSCF2979.jpg
 
 
 

Bain & Company er et internasjonalt ledelses- og strategi selskap med hovedkontor og opprinnelse fra Boston, Massachusetts. Siden 2009 har avdelingen i Oslo jobbet med de største selskapene i Norge, sammen med avdelingene i Stockholm, Kjøpenhavn og Helsinki.

Vi har levert et ekte tregulv av eik til deres nye lokaler rett ved Oslo rådhus og Aker Brygge. Gulvet er produsert i Tyskland av Hain Parkett og består av plank med dimensjonene 2400 x 195 x 15 mm. Overflaten er børstet og innfarget med Cremewhite oil.

 
pg.no-bain-DSCF2982.jpg
 
pg.no-bain-DSCF2941.jpg
 
pg.no-bain-DSCF2968.jpg
 
 

I noen av kontorets gangsoner ligger det tepper med et rutemønster. Støy fra gangtrafikk og småprat gjør at tepper kan være lurt i slike områder. Her kan vi levere teppeflis fra Milliken som har markedsledende egenskaper når det kommer til akustikkforbedring. Milliken har over 2500 design og vi kan anbefale seriene Tectonic, Isograd og Urban Collective, som alternativer til teppet hos Bain. Les mer om Milliken her

 
 
 

Lokalene har god takhøyde og en spektakulær utsikt over fjorden og Aker Brygge.

 
pg.no-bain-DSCF2973.jpg
pg.no-bain-DSCF2939.jpg
 
 

Planken i tregulvet er i Perfect sortering. Dette gir en overflate som er jevn i fargen og som er omtrent helt uten kvist. Gulvet får en behagelig og uniform fremtoning som gir lokalene et rolig og elegant preg.

 
 
pg.no-bain-DSCF2944.jpg
 
pg.no-bain-DSCF2957.jpg
 
pg.no-bain-DSCF2980.jpg
 
 

Tregulvet er også lagt i møterom rundt om i lokalet og i spiseområdet i forbindelse med kjøkken. Det oransje trekket på stolene og de rød bordbeinene gir dette rommet en varme og demonstrerer hvor anvendelig fargen på gulvet er.

I loungen ved resepsjonsområdet ligger det et teppe på gulvet. Kvaliteten Gala fra Toucan-T har et tilsvarende uttrykk og vi kan også levere dette som et avpasset teppe. Fordelen med Gala er at det er en kvalitet laget for kontraktsmarkedet og det tåler derfor tung trafikk og regelmessig vedlikehold og rens.

 
 
 

Vi er takknemlige for å ha tatt del i dette gjennomførte prosjektet som oser kvalitet. Vi håper du lar deg inspirere og at du tar kontakt med oss får finne et gulv som passer til ditt neste prosjekt.

Se også: Nesøya, HH1, Stranden 11

Produkt: Hain Parkett, Ambiente, Perfect, Cremewhite oiled
Kunde: Bain & Company
Interiørarkitekt: Karianne Solem v/ Mellbye Arkitektur Interiør AS
Utførende: Entreprenør1

 
pg.no-bain-DSCF2981.jpg
 
PG