Grensen 17

 
Grensen17-01.jpg
 
 

I toppetasjene av Grensen 17 har Flying Elephant fått flunkende nye lokaler. Et utrolig morsomt og fargerikt kontorprosjekt med tregulv fra Weitzer Parkett og Milliken teppefliser.

 
 
 

Når man åpner døren inn til Flying Elephant trer man inn i en verden full av farger, materialer og mønstre. Arbeids sonene er grønne og frodige og i støtterommene rundt kan man koble av, tenke, diskutere eller fokusere i en verden av flygende elefanter, rosa papegøyer, apekatter og nesehorn.
I disse kontorene er man på en evig reise – ikke ulikt firmaet selv som drifter, utvikler og forvalter hotelleiendommer i hele verden.

 
Grensen17-03.jpg
Grensen17-05.jpg
 
 

Kontorlokalene består av både cellekontorer og åpne landskap. Under arbeidsplassene i landskapet finner man Milliken teppeplank i serien Arctic Survey. Designene i denne serien består av dristige innriss og sterke kontraster som får ekstra rom til å uttrykke seg på plank med dimensjonene 100 x 25 cm.

 
 
 

Fargen på teppet heter SHK122-120 Thaw og er en naturlig brun-beige farge som kan minne om jord eller sand.

 
Grensen17-08.jpg
Grensen17-10.jpg
 
 

Møte og stillerommene ligger som en lun og varm kjerne i midten av det dype lokalet. Her kan man drømme seg bort blant deilige farger og flyvende elefanter.

Kubik

 
 
Grensen17-13.jpg
 
 

I konferanse og møterom har vi levert en stavs plank av eik fra Weitzer Parkett.

 
 
 

Teppeplankene har en total tykkelse på 11.8 mm og har en bakside av felt. Dette gjør at gulvet forbedrer akustikken med hele 36 dB og har lydabsorberende egenskaper på 0.3 (H) Klasse D.

 
Grensen17-14.jpg
Grensen17-16.jpg
 
 

De gode akustiske egenskapene gjør teppeplankene fra Milliken til et kjempegodt valg i de åpne lokalene og under arbeidsplassene.

 
 
Grensen17-17.jpg
 
 
 

Fargen på eikeplanken i møterommene heter Oak Kaschmir og overflaten er behandlet med 7 lag matt lakk av typen ProActive+.

 
Grensen17-19.jpg
 
Grensen17-20.jpg
 

Grensen 17 er et prosjekt der det har vært veldig spennende å se de kreative kreftene som har fått spillerom til å ta utradisjonelle valg. En lun atmosfære med arbeidsro og inspirerende farger er resultatet og gjør denne arbeidsplassen til en destinasjon som man gleder seg til å besøke. Vi takker for oppdraget og håper prosjektet kan inspirere!

Prosjekt: Grensen 17
Produkt: SHK122-120 Thaw, Shackleton, Arcitic Survey, Milliken
Interiørarkitekt: Kubik
Fotograf: Anne Bråtveit

 
PG