Haslum

IMG_1615.JPG
 
 

Vi har levert en hvitpigmentert eikeplank fra Weitzer Parkett til dette elegante boligprosjektet i Oslo.

 
 
 

Løsningene er skreddersydd huseier med peis og hylle tegnet av Bjørland og realisert av murmester Henrik Sveen og Henriksen Snekkeri. oppussingsprosjekt.

 
IMG_1603.JPG
IMG_1660.JPG
 
 

Den lysegrå paletten suppleres av grønne toner fra Asplund-skjenken og kunst fra Tor Arne Moen og Kari Mette Wik. Stuen er inspirert av italiensk design med den mørkebrune sofaen fra Minotti, stol fra Meridiani akkompagnert av Artemide og Flos belysning.

 
 
 

Gulvet består av planken WP Charisma med den hvitpigmenterte overflaten Oak Kaschmir. Dette er en meget slitesterk overflate bestående av 7 lag mattlakk levert ferdig behandlet fra fabrikk. Dimensjonene på planken er 2245 x 193 x 14 og gulvet ble installert flytende.

 
IMG_1606.JPG
IMG_1621.JPG
 
 

Ferdige trappetrinn i samme utførelse som resten av gulvet ble tilpasset på byggeplass av gulvlegger. Resultatet gir et meget gjennomført og helhetlig uttrykk. Vi er stolte av å ha kunne bidratt til et så vellykket

 
 
 

Et virkelig gjennomført og spennende boligprosjekt. Vi kan tilby et bredt sortiment fra Weitzer Parkett med staver og plank i mange ulike størrelser og formater.

Prosjekt: Haslum
Produkt: Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Nina Bjørland, B&B Studio

 
IMG_1664.JPG
PG