Høyres Hus

 
 
 

Høyres Hus er et av Oslos mest sentrale konferansesentre med utsikt over Studenterlunden og Nationaltheatret. Med en kapasitet for opptil 330 personer var det viktig å finne et tregulv med slitestyrke som samtidig innfridde de estetiske kravene.

 
 
 

Valget falt på den sofistikerte gråfargen Auster fra Weitzer Parkett og en plank med litt mindre dimensjoner enn vanlig (WP 5100, 1000 x 125 x 13 mm), som er med på å gi rommene dybde og en følelse av plass.

 
 
 

Gulvet ble levert i Calm sortering. Dette er en tidløs blanding av vanlig og dekorative årringer med små kvist, naturlige variasjoner i fargen og ingen yteved.

 
 
 

Høyres Hus er et prosjekt som stiller de aller høyeste kravene både til ytelsen og utseendet av gulvet. Vi er takknemlige for tilliten og så på det som et kvalitetsstempel da de gikk for Weitzer Parkett i sine lokaler.

 
 
 

Interiørarkitekten bak prosjektet er Metropolis. De valgte også denne kvaliteten til sine egne lokaler i Rosenborggata 19C.

 
 
 

Høyres Hus byr på inspirerende klassisk arkitektur og med sine moderne fasiliteter er det en perfekt lokasjon for både store og mellomstore konferanser. Se byggets restaurant Tivander der vi også har levert Weitzer Parkett.

 
 
 

Dersom du har et kontorprosjekt der du ønsker å benytte et naturlig tregulv kan du ta kontakt med oss for veiledning. Vi hjelper deg mer enn gjerne til å finne riktig løsning.

Prosjekt: Høyres Hus

Interiørarkitekt: Metropolis

Produkt: Weitzer Parkett

 
PG