Karlsebakken

 
Tønsberg02.jpg
 
 

Vi har levert Weitzer Parkett til denne kjempefine boligen i Tønsberg.

 
 
 

Interiørarkitekt Bernt Andre Pedersen ble engasjert av Bonytthjelpen for å bistå familien med sitt oppussingsprosjekt. Til gulvet valget han en oljet eikeplank fra Weitzer Parkett. Fordelen med et oljet gulv er at det kan vedliekholdes og friskes opp. Man kan også reparere skader og slitasjer uten og måtte behandle hele overflaten.

 
Tønsberg03.jpg
Tønsberg05.jpg
 
 

Du kan også søke om hjelp fra en interiørarkitekt her: interiorarkitekthjelp@egmont.com Bonytthjelpen betaler inntil 15 timers interiørhjelp for deg, verdt 15 000 kroner.

 
 
 

Gulvet består av en nydelig varm bruntone ved navn Oak Trüffelgrau fra Weitzer Parkett.

 
Tønsberg06.jpg
Tønsberg07.jpg
 
 

Navnet på planken er WP Charisma og gulvet er lagt flytende takket være sin kraftige kikk-funksjon. Dimensjonene på planken er 2245 x 193 x 14 mm.

 
 
 

Trüffelgrau er en mørkebrun innfarging av eikematerialet som gir en betydelig fargeforskjell fra en plank til en annen. Dette synes ikke så godt på disse bildene på grunn av et fenomenalt dagslys.

 
Tønsberg08.jpg
Tønsberg09.jpg
 
 

I dette prosjektet var det morsomt å se hvordan det var før og etter. Gulvet kom virkelig til sin rett i dette hjemmet. Er du på jakt etter gulv til huset ditt? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne et skikkelig fint gulv!

Prosjekt: Karlsebakken
Produkt: WP Charisma, Oak Trüffelgrau, PVf
Interiørarkitekt: Bernt Andre Pedersen v/ Opplevelsesdesign
Fotograf: Anne Bråtveit

 
PG