Korsgt 5

korsgt1.png
 
 

Vi har levert gummigulv til det mye omtalte og prisbelønte boligprosjektet K5, eller Korsgata 5, tegnet av Reiulf Ramstad Arkitekter AS. Boligblokken går over 6 etasjer og demonstrerer hvordan man kan utnytte inneklemte lommer i storbyer.

 
 
 
korsgt4.png
korsgt2.png
 
 

"Med tydelig arkitektonisk form, funksjonelle løsninger, gjennomtenkte detaljer, og et moderne samlet uttrykk, legger bygningen en ny dimensjon til området samt gjenspeiler mangfoldet ved å tilby en variasjon av leilighetstyper som imøtekommer en rekke av nåtidens bosituasjoner."

Architonic

 
 
Oslo-RRA-41.jpg
 
Oslo-RRA-311.jpg
 
 

Det ensfargede gummigulvet som ligger i leilighetene og i trapperom er en designklassiker og supplerer betongen på veggene, samt at det bidrar til å gjøre arealene lysere. Gummigulvet har et slitesjikt på 2 mm, 3 mm total tykkelse og er en slitesterk, homogen konstruksjon.

 
 
 
 

Gummigulv er et naturprodukt med et moderne uttrykk som ikke er vanlig i bolig i Norge idag. Resultatet er tøft og annerledes. Ta kontakt med oss så hjelper deg med å finne det perfekte gummigulvet til ditt boligprosjekt.

Se også:

Bygger i Hull på Løkka - Aftenposten

New York i Oslo - Arkitektur N

Korsgata 5 - Architonic

reiulframstadarchitects.com

 
 
Reiulf+Ramstad+Arkitekter+_K5_6.jpg
PG