Metropolis

 
download (7).jpeg
 
 

Interiørarkitektene hos Metropolis falt for den grå fargen Auster fra Weitzer Parkett til sine lokaler i Rosenborggata 19c. Et av kriteriene var en slitesterk overflate som tåler mye trafikk fra ansatte og kunder.

 
 
 

Kontoret er innredet med ulike soner for å vise et bredt omfang av interiørarkitektur. Den gråfargede eiken er således et anvendelig bakteppe som både knytter og skiller de ulike sonene fra hverandre.

 
Metropolis+72dpi+IMG_3493+v2.jpg
download (6).jpeg
 
 

Vi har hatt et ønske om å ta med oss inspirasjon fra alle verdens hjørner, fra ulike kulturer, stemninger, farger, lyder og lukter inn i våre lokaler. Lokalene våre, et tog med lokomotiv og med mange vogner, med en utsikt i alle himmelretninger, minner oss på at vi må henge med, se utover, heve blikket for så å vende oss innover for å kunne skape vårt eget. For å få til dette er lokalene våre utformet som et verktøy for vår arbeidsprosess. En katalysator som hjelper oss i å komme lenger med vårt arbeid. For å få til dette er våre 107 meter lange lokaler delt opp i ulike soner.  

Metropolis

 
 
 

De lyse lokalene til Metropolis er virkelig en inspirasjon og viser hvordan Weitzer Parkett fungerer i et kommersielt interiør. Gulvet består av plank med dimensjonene 1400 x 140 x 11 mm som er svakt børstet og overflatebehandlet med 7 lag mattlakk av typen ProActive+. Hvis du har et prosjekt der du ønsker å ha et tregulv utenom det vanlige er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg i prosessen.

Prosjekt: Rosenborggata 19c

Interiør: Metropolis

Produkt: Weitzer Parkett

 
Metropolis+72dpi+IMG_3500+v2.jpg
 
PG