Rådhushagen

 
Vatne15.jpg
 
 

Til dette elegante kontoret utenfor Oslo rådhus har vi levert tregulv fra Weitzer Parkett og tettvevde tepper fra Toucan-T.

 
 
 

Med en spektatkulær utsikt over Aker Brygge og indre Oslofjord er dette kontoret innredet som et hjem, for møter og de sene arbeidskveldene. Lyset fra de mange vinduene rammer inn det åpne kontorlandskapet og utsikten mot sjøen er helt unik. Den lyse fargepaletten i nyanser av grått, skaper en innbydende følelse, samtidig som luksuriøse tekstiler og materialer gjør rommet lunt og hjemmekoselig.

Her har vi levert eikeplank fra Weitzer Parkett. Gulvet ble levert slipt og uten overflatebehandling. På denne måten var det mulig å spesialtilpasse fargen og overflatebehandlingen til interiøret. Resultatet er et helt unikt og spesialtilpasset gulv.

 
Vatne14.jpg
Vatne13.jpg
 
 

Til møterommene har vi levert tettvevde tepper fra Toucan-T. Disse teppene heter Eco Web og består av 100 % Polyamide garn som er beregnet på kommersielt tung bruk og godkjent for kontorstoler med trinsehjul. Den lyse beige fargen ved navn 1008 er nøye utvalgt for å passe paletten i resten av interiøret. Et tekstilt gulv er med på å forbedre akustikken og skape en lun omgivelse som øker prestasjonsevnene over tid.

 
 
 

Kunsten gir rommet en edge og dekorasjoner med interessante mønstre og ulike former komplementerer det andre interiøret perfekt. Unike lamper og lysinstallasjoner setter stemningen – enten det er for forretninger eller avslapping.

 
Vatne05.jpg
Vatne02.jpg
 
 

Kontoret i Rådhushagen er virkelig skreddersydd og tilpasset kundens ønsker med et tydelig preg av Governatodesigns kontinentale uttrykk. Her kommer våre produkter til sin fulle rett og for oss er dette et referanseprosjekt vi er stolte av å kunne vise frem. Ta kontakt dersom du ønsker et tregulv eller teppe utenom det vanlige til ditt nye kontor.

Se også: HH1, Zeiner, Stranden 11, Uranienborg Terrasse 9

Prosjekt: Rådhushagen
Interiør: Governatodesign AS
Produkt: Weitzer Parkett, Toucan-T
Fotograf: Anne Bråtveit


 
PG