The Box

 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-11.jpg
 
 
 

The Box er et coworking-kontor perfekt for kreative sjeler som ønsker fleksibilitet og kontroll over egen hverdag. Her har vi levert tregulv fra Weitzer Parkett.

 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-12.jpg
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-2.jpg
 
 

The Box ligger i Mølleparken med en sentral beliggenhet rett ved Grünerløkka. Her er det enkelt for kunder og samarbeidspartnere og komme innom, med rask tilgang til kollektiv og parkeringshus i nabobygget. Lokalene er inspirert av undergrunnsbanen i New York og har en rå look med sterke kontraster og autentiske materialer.

 
 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-14.jpg
 

The Box er et av byens råeste coworking-kontor!

Krohnark

 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-6.jpg
 
 
 

Gateskilt inspirert av undergrunnsbanen i New York preger veggene i lokalet. Gulvet i gangsone og lounge består av betong omkranset av Weitzer Parkett i møterommene, på tribunene og på møblene. Veggene og søylene er kledd i fliser av typen Self Victoria 7,5 x 15 mm, Diamond Bianco Lucido (Hvit) og eksponert betong. Glassvegger, med slanke aluminiumsprofiler i sort, av typen New Yorker og gardiner med wave-effekt rammer inn møterommene.

 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-17.jpg
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-19.jpg
 
 

Disse eikeplankene fra Weitzer Parkett er oljet i den mørke gråfargen Taupe og ble levert ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. Sorteringen heter Lively Colourful og gir noen lyse striper av yteved. Ved å benytte sorteringer som har mer liv i seg bruker man også mer av trestammen, noe som er en viktig del av en bærekraftig tankegang når det kommer til tregulv.

 
 
 

For kr. 1.490,- i måneden kan du få en egen plass i The Box. Her får du kontorer, fokussoner, møterom, stillerom, toaletter, lounge med kaffebar og tilgang til et 200 m2 flerbruksstudio perfekt for filming, fotografering og live streaming.

 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-20.jpg
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-25.jpg
 
 

Rundt studio finnes rom for postproduksjon som blant annet lyd-, klippe- og makeup-suite. I tillegg har du mulighet for leie av lager, parkering, auditorium, selskapslokaler, alt i kun 5 min gange fra Mølleparken 4

 
 
 

I dette lokalet som er dominert av betong, metall, glass og keramiske fliser spiller det naturlige tregulvet en viktig rolle. Eiken er med på å forankre interiøret i et organisk og naturlig materiale og skaper en behagelig atmosfære i rommene. Vi synes også det er kult hvordan betongen og tregulvet har funnet liknende lyse grå fargetoner.

 
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-30.jpg
The Box_high_res_foto Kjetil_Gudem-28.jpg
 
 

Vi er takknemlige for å ha tatt del i dette gjennomførte prosjektet og for god dialog med alle involverte. Vi håper The Box kan inspirere deg i ditt neste kontorprosjekt. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi bistå for å finne et skreddersydd tregulv til prosjektet ditt.

Ønsker du en plass i The Box?
Se https://www.theboxoffice.no/

Les også:
Et lite stykke Brooklyn langs Akerselva

Prosjekt: The Box
Produkt: Weitzer Parkett, WP Charisma, Oak Taupe, PVf
Byggherre: Ragde Eiendom
Interiørarkitekt: Krohnark
Fotograf: Kjetil Gudem

 
 
PG