Tine

 
42649-6db1b-feature.jpg
 
 

Standen til Tine bredte seg utover 240 kvadratmeter på Norges Varemesse i Lillestrøm. De sorte veggene på utsiden rammer inn hele standen, og man kan på lang avstand skimte at det foregår noe spennende der inne.

 
 
 

Vi leverte den løs lagte vinylplanken PW 3045 L3 fra Project Floors til standen. At gulvet er løs lagt vil si at man ikke brukte lim, og at hver plank kunne legges rett ned uten å bevege seg horisontalt. Perfekt for messer og stands der man kun skal bruke gulvet i noen dager.

 
42655-dfd86-feature.jpg
42652-a8f2f-feature.jpg
 
 

Åpningene i alle fire hjørnene inviterer inn til et lyst og luftig miljø, en pause fra smaksprøver og stekeos, en reise i TINE Partners virke.

 
 
 

– Årets tema går rett i kjernen av hva TINE Partner jobber med hver eneste dag: Verdiskaping gjennom innovasjon og samarbeid. Det handler om å til enhver tid forstå hva som foregår i samfunnet rundt oss, i form av strømninger, trender og behov, forteller Terje Døsrønningen, Direktør i TINE Partner. 

 
42643-34509-feature.jpg
42637-fb24d-feature.jpg
 
 

For oss var det spennende å se det kreative resultatet av dette prosjektet. Den løslagte installasjonen fungerte godt og dette er en fin referanse på messestand i kombinasjon med en midlertidig gulvløsning. Ta kontakt med oss så bistår vi må finne et gulv som passer din stand.

Se også: Selvinnsikt og hvite ballonger

Interiørarkitekt: Krohnark

Design: Scandinavian Design Group

 
 
PG