Tivander

 
 

Tivander er navnet på den klassiske restauranten i tilknytning Høyres Hus i Stortingsgaten 20. Både restauranten og konferanselokalene har vår Weitzer Parkett på gulvet.

 
 
tivander front.jpeg
 
 

Restauranten er oppkalt etter den svenske skuespilleren Knut «Tivis» Tivander (1842-89) som har fått æren for å ha gjort Christiania relevant som en av Europas kulturelle hovedsteder blant annet med Christiania Tivoli og oppsetningen Jorden rundt på 80 dager, hvor han til og med hadde leid inn en ekte elefant til å stå på scenen.

 
 
Job_10765.jpg
 
 
 

Dette nydelige gulvet består av ekstra store eikeplank med dimensjonene 2400 x 240 x 14 mm i fargen Oak (artikkelnr.: 6265). Plankebordene ble overflatebehandlet hos Weitzer Parkett i Østerrike med 7 lag matt lakk av typen ProActive+.

 
 
 

Tivander har en kapasitet på opptil 200 personer og kan tilby både store og mindre grupper et lokale med fleksibilitet og hyggelig atmosfære. Tivander har også et chambre séparée, som heter Tivoli og har 36 sitteplasser. Her er det plassert en stor skjerm på endeveggen for eventuelle presentasjoner. Passer perfekt for mindre møter etterfulgt av matservering.

 
 
 

Eikematerialet i gulvet sorteres som Lively (tidligere Accent). Denne sorteringen har et større antall kvist. Fargen er jevn og balansert med definerte årringer helt uten yteved.

 
 

Tivander og Høyres Hus er to prosjekter som stiller de aller høyeste kravene både til ytelsen og utseendet av gulvet. Vi er takknemlige for tilliten og så på det som et kvalitetsstempel da de gikk for Weitzer Parkett i sine lokaler. Vi bistår gjerne i prosessen hvis du er på utkikk etter et naturlig tregulv til ditt restaurant. Kontakt oss så ser vi hva vi kan få til.

Se bildene fra Høyres Hus her

Prosjekt: Tivander
Arkitekt: Garde
Grafisk design: Radius
Produkt: Weitzer Parkett, WP Grand Plank, Oak, Lively

 
PG