Ytterbøl

 
ytterbol.jpg
 
 

Advokatfirmaet Ytterbøl & Co AS er Østfolds største advokatselskap med kontorer i Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden. Vi har levert Weitzer Parkett og teppeflis fra Milliken til deres nye lokaler i Fredrikstad.

 
 
 

I inngangspartiet er det lagt soner med Milliken teppeflis oppå keramiske fliser. Dette skaper en lun atmosfære og forbedrer akustikken. Designet ved navn Tectonic er sømløst og skjøtene tilnærmet usynlige.

 
ytterbol-3.jpg
ytterbol-4.jpg
 
 

Studio Gran er ansvarlige interiørarkitekter ved prosjektet. Resepsjonsdisk er spesialtegnet og vinklene nøye koordinert med oppdelingen av gulvene.

 
 
ytterbol-8.jpg
 

Tregulvet består av kjernerøkt eikeplank fra Weitzer Parkett. Overflaten leveres ferdig behandlet fra fabrikk med 7 lag mattlakk. Dette gir et meget slitesterkt og varig gulv. Inne i selve lokalene kombineres tregulv og teppeflis.

 
 
 

Teppeflisene i serien Nordic Stories kommer med felt bakside og 31 dB støyreduserende egenskaper som standard. 

 
ytterbol-7.jpg
ytterbol-10.jpg
 
 

På biblioteket ligger det teppeflis i serien Naturally Drawn og designet Watercolour Lesson. Dette designet henter opp røde tonerm, som ellers er brukt på fondvegger i lokalet, og gir liv til rommet.

 
 
 

Dette prosjektet viser utrolig godt hvordan man kan gjøre et lokale spennende ved bruk av skreddersøm av ulike materialer. Fokuset på slitestyrke og tekniske egenskaper ved gulvene er også sentralt i utformingen, og man ender derfor opp med en veldig gjennomført løsning. Vi takker for å ha kunnet bidra til et så vellykket prosjekt.

Prosjekt: Ytterbøl & Co
Produkt: Weitzer Parkett og Milliken
Interiørarkitekt: Studio Gran
Fotograf: Anne Bråtveit

 
ytterbol-9.jpg
PG