Cart 0
 

PG leverer materialer til gulv, vegg og tak direkte til byggeplass i hele Norge, både til prosjektmarkedet og privatboliger. Sortimentet kjennetegnes av europeiske produkter med ekstra funksjonalitet.

Visjon

Vi tror på det unike ved hvert prosjekt. Menneskene, lokasjonen og utfordringene er alltid forskjellig og krever kompetanse, innsikt og empati for å finne best mulig løsning. Vi ønsker å tilføre verdi til prosjektene, ikke bare med de beste produktene, men også med vår kunnskap, en genuin interesse for prosjektet og samvittighetsfull oppfølging.

Kompetanse

PG er en familiebedrift som besitter 35 års erfaring innen formidling av gulv og materialer til prosjektmarkedet og privatboliger. Bedriften leverer til både større og mindre prosjekter og har kompetanse innen import, fortolling, distribusjon og koordinering. PG er eksklusiv distributør av flere av verdens markedsledende merkevarer innen gulv, vegg og tak i Norge. Fellestrekk for produktporteføljen er ekstra funksjonalitet kombinert med estetikk og et bærekraftig perspektiv.

Fremgangsmåte

Med tett dialog med ulike involverte parter i prosjektet bistår vi med nødvendig informasjon og materiell. Vi er ofte med i en tidlig fase da det er fordelaktig med tanke på spesifikasjoner, krav, leveringstider og budsjett. Høy hastighet på tilbakemeldinger og service er noe vi tilstreber i enhver sammenheng for å skape maksimal flyt i informasjonen mellom de involverte i prosjektet.
Se ofte stilte spørsmål her


For oss er det verdifullt å være støttet av noen av verdens ledende merkevarer innen gulv og overflater, som Milliken (7000 ansatte, inntekter 3,3 mrd.kr.), Weitzer Parkett (600 ansatte, inntekter 673 mill.kr.) og Ober (400 ansatte, inntekter 390 mill.kr.). Dette innebærer tilgang til designere, ingeniører, vedlikeholdseksperter, et bredt internasjonalt nettverk innen de respektive fagområdene og erfaring fra store kontinentale prosjekter.
Se produktoversikten her


Omtrent samtlige produkter til gulv, vegg og tak lages i Europa, av råmaterialer fra nærliggende kilder og av lokale medarbeidere. Naturlige og resirkulerte komponenter i materialer og overflatebehandlinger prioriteres. I vårt valg av produsenter vektlegger vi dokumentasjon av driften. Våre produkter holder blant annet følgende sertifiseringer: FSC, PEFC, BREEAM, Blue Angel, GreenGuard, CRI Green Label Plus, Ska Rating og DIBt.
Les mer om sertifikasjonene her

Produkter

Vår brede produktportefølje tilbyr løsninger til de fleste prosjekter: Tregulv, teppeflis, tepper på rull, avpassede tepper, gummigulv, vevd vinyl teppe, vinylgulv, finérpanel til vegg, akustikk-løsninger og inngangspartimatter. Vi ønsker med dette å være relevant for ethvert prosjekt, uavhengig av størrelse. Våre satsningsområder og ekspertise ligger innen kategoriene tregulv, teppeflis, vevd vinyl teppe og akustikkpaneler.

 

Offisiell foretaksinformasjon

Juridisk navn: ProsjektGulv AS

Org.nr.: 985 594 953

Selskapsform: Aksjeselskap

Stiftet: 2003 (videreføring av ProsjektAgenturer 1993)

Næringskode: 46.739 Engroshandel med byggevarer

StartBank ID: 138631

Adresse: Døvle, Tassebekkveien 92, 3160 Stokke

Postadresse: Postboks 55, 3161 Stokke

Telefon: 913 41 095

E-post: info@pg.no

Nettside: pg.no

 
HH1 web (5 of 22) (1).jpg
 
 


Tregulv

Et ekte naturlig tregulv er et produkt vi er lidenskapelig opptatt av. Det er det beste grepet man kan gjøre for å bringe ren natur inn i interiøret. De hygroskopiske og akustiske egenskapene ved trematerialet gir en atmosfære man enda ikke kan gjenskape med kunstige materialer og gir mennesker en avslappende og varm følelse.

Bilde fra vårt referanseprosjekt HH1

Les mer om Weitzer Parkett her

 
 
 


Teppeflis

Det materialet til gulv som forbedrer akustikken desidert mest! Våre teppefliser er vitenskapelig utviklet for å vare lenger, dempe mer lyd, være mer resistent mot flekker og de kan legges uten lim (eller andre festemidler). I tillegg ligger det i teppeflisens natur at de er enklere å transportere og krever mindre svinn og kapp ved installasjon enn tepper på rull.

Bilde fra vårt referanseprosjekt Stasjonen

Les mer om Milliken her

 
Stasjonen05.jpg
07 (2).jpg
 
 


Vevd vinylgulv

En estetisk vakker overflate med fordelene til belegg og de akustiske egenskapene til et teppe. Alle våre vevde vinyltepper har en stabil kjerne av glassfiber som er beregnet på høy trafikk og med lang levetid. De har også en bakside av felt som absorberer og demper akustikken i rommet. Et futuristisk materiale som gir et sofistikert uttrykk.

Bilde fra vårt referanseprosjekt Hekta På Tur

Les mer om 2tec2 her

 
 
 

Akustikkpaneler

Stadig mer åpne kontorlandskap og et økt behov for samarbeid på tvers av disipliner skaper et behov for kontroll av støy i interiøret. Våre akustikkløsninger til vegg og tak er utarbeidet av franske designere og har et av verdens bredeste utvalg av overflater. Du kan også lage ditt eget design via den nye applikasjonen på nett.

Bilde fra Obers referanseprosjekt McDonalds

Les mer om Obersound her

 
ober-mcdonalds-003.jpg
 

Referanser

Våre produkter benyttes hver eneste dag over hele landet! Vi dokumenterer så mange referanser som mulig for å gi deg tryggheten det er at markedet har god erfaring med våre gulv og løsninger til vegg og tak. Du kan se bilder fra de fineste prosjektene her. Ta kontakt med oss så kan vi organisere en befaring på et prosjekt som har vært i bruk en stund slik at du kan oppleve funksjonaliteten og se hvor godt gulvene holder seg.

 

- PG yter meget rask, personlig og god service. Noe som støttes opp av gode kvalitetsprodukter.

Henriette Salvesen, Div. A

 

- Jeg har ved flere anledninger benyttet PG til større og mindre prosjekter. Deres store utvalg av produsenter gir et mangfold av muligheter når man skal finne gulv. Sterk faglig kompetanse, god serviceinnstilling og blide folk gjør at det både er lett og hyggelig å samarbeide med PG.

Marianne Aaen Halbo, Tag

 
 
 
 

Showroom

Vi holder til i landlige omgivelser i Stokke i hjertet av det grønne Vestfold. For oss er de naturlige omgivelsene her den største inspirasjonskilden. Det er et rolig sted som gir rom for refleksjon og økt fokus. Vi ønsker å tilby våre kunder en liknende klarhet og ro når de skal ta viktige beslutninger om hvilke materialer de skal velge til sitt prosjekt.

Se mer fra vårt showroom her

 
Showroom10.jpg

 

 

Medarbeidere

 
 

Pål Moe Kristoffersen

Daglig leder
913 41 095
pmk@pg.no

 

Nina Thrap Kristoffersen

Økonomiansvarlig
992 26 528
ntk@pg.no

 

Henrik Thrap

Markedsansvarlig
415 97 177
ht@pg.no