Reflecto

 
PG01.jpg
 
 

Reflecto Search & Selection AS har flyttet inn i nye lokaler i andre etasje i Skreddergården i Akersgata 20 rett bak Stortinget. Bygget er en forretningsgård oppført i 1894 for skreddermester Carl Hansen. Arkitekt var Christian Reuter og bygningen er oppført i nyrenessanse og dekorert med freskomalerier.

 
 
 

Vi har levert et nydelig gulv av fiskebensparkett fra Weitzer Parkett til de totalrenoverte lokalene.

 
PG16.jpg
PG06.jpg
 
 

Gulvet består av lamellstaver ved navn WP 450 med fargen Oak Kaschmir, som er en svak hvitpigmentering av eiken.

 
 
 

Hver stav ble levert ferdig overflatebehandlet med ProActive+. Dette er en matt overflate som består av syv lag lakk, noe som gjør den særdeles slitesterk. 

 
PG14.jpg
PG08.jpg
 
 

Under renovasjonen gjenoppdaget man de originale fargene på tak og vegger. Utrolig morsomt å se hvor kreative de var før i tiden!

 
 
 

Et tregulv lagt i fiskebensmønster krever en del av gulvlegger, men sluttresultatet er til gjengjeld utrolig vakkert.

 
PG17.jpg
PG19.jpg
 

Vi er takknemlige for å ha fått delta i et så spennende prosjekt som er med på å bringe nytt liv i et ærverdig bygg. Trestaver lagt i fiskeben gir et detaljrikt og spennende gulv som virkelig kan løfte et interiør. Vi leverer fiskebensparkett i et bredt utvalgt farger, dimensjoner og tykkelser, både på lamellkonstruksjon og massive staver.

Se også: Lekkert kontorfellesskap i Akersgata 20

Produkt: Weitzer Parkett, WP 450, Oak Kaschmir, ProActive+
Interiørarkitekt: Kubik Interiørarkitekter AS
Prosjekt: Reflecto Search & Selection AS
Fotograf: Anne Bråtveit

 
 

Kjøkken / spiserom: Weitzer Parketts ProActive+ behandling gjør gulvene resistent mot riper og kjemikalier, og fungerer derfor utmerket til bruk i kjøkken.

 
PG