Atea

 
ateaPWC03.jpg
 
 

Atea valgte teppefliser fra Milliken til sine nye lokaler i Tassebekk Office Center i Sandefjord.

 
 
 

Atea er blant de største IT-infrastruktur leverandørene i Europa og har rundt 1 650 medarbeidere i Norge. Til deres nye hovedkontor i Vestfold har vi levert teppefliser med ekstra gode akustiske egenskaper fra Milliken.

 
atea02.jpg
atea01.jpg
 
 

Atea har med dette samlokalisert avdelingene i Vestfold til det nye kontorsenteret som ligger rett ved E18 med kort vei både til Torp flyplass og Oslo. PV Arkitekter har tegnet bygget som er oppført av Hans Gaarder Eiendom og hovedentreprenør Cosmic Bygg.

 
 
 

Innredningen i lokalene understreker Ateas motto som er “The Place to Be”. Rene linjer og sterke kontraster i sort og hvitt gir et veldig profesjonelt uttrykk noe som er i tråd med selskapets verdier om å fremme en prestasjonskultur. Gulvet består av teppefliser med ekstra tykk bakside av typen CushionBack, noe som gir støyreduserende egenskaper på opptil 31 dB.

 
atea03.jpg
atea04.jpg
 
 

Teppeflisene er fra den ensfargede serien Formwork, i den sorte fargen Ash Blanket. Tykkelsen på flisene gjør at man kan legge dem i samme retning, man slipper da sjakkmønsteret, og i tillegg er skjøtene nesten ikke synlige. Baksiden absorberer også mye av belastningen på teppet og gir teppeflisene opptil 50 prosent lenger levetid (12 års slitasjegaranti). 

 
 
atea05.jpg
PG