PWC

ateaPWC04-web.jpg
 
 

Vi har levert teppefliser fra Milliken til PwCs hovedkontor i Vestfold.

 
 
 

Vi har levert teppefliser fra Milliken til PwCs lokaler i Tassebekk Office Center i Stokke i Vestfold. Det nye kontorsenteret har gjort det mulig for PwC som leietaker å samlokalisere driften fra et sentralt punkt i fylket, med kort distanse til de største byene og Torp flyplass.

 
PWC02-web.jpg
PWC03-web.jpg
 
 

PwC har med dette lagt ned de lokale kontorene i Porsgrunn, Larvik, Sandefjord og Tønsberg og har plass til å ansette 80 personer til i Tassebekk.

 
 
 

Hans Gaarder Eiendom og hovedentreprenør Cosmic Bygg har fullført første byggetrinn av prosjektet som består av tre etasjer dedikert til hver sin leietaker. Tassebekk Office Center er starten på det som vil bli Torp Øst næringsområde og kontorsenteret vil få et trinn til og bli på totalt 7000 m2. PV Arkitekter har tegnet bygget og KB Arkitekter er ansvarlig for interiøret.

 
PWC04-web.jpg
 
PWC05-web.jpg
 
PWC07-web.jpg
 
 

Innredningen i kontoret til PwC er aktivitetsbasert. Det vil si at man har ulike soner og møterom tilpasset de aktivitetene som skal finne sted der. Til høyre for resepsjonen ligger stillesalen der det er full konsentrasjon, mens det til venstre er kaffemaskin og musikk. 

 
 
 

Teppeflisene fra Milliken har støyreduserende egenskaper på 31 dB, noe som passer perfekt i et kontorlandskap som krever mye av omgivelsene.

 
PWC06-web.jpg
PWC08-web.jpg
 
 

Det sømløse designet i serien Nordic Stories Tectonic gjør skjøter tilnærmet usynlig og den nøytrale fargen passer godt med de ulike elementene i interiøret.

 
 
PWC09-web.jpg
 
PWC11-web.jpg
 
PWC10-web.jpg
 
 
PWC12-web.jpg
 
 

Teppeflisene er utstyrt med CushionBack som absorberer belastningen på teppet og kan gi teppeflisene opptil 50 prosent lenger levetid (12 års slitasjegaranti).

 
 
 

PwC sitt hovedkontor i Vestfold står for en spennende ny tankegang innen strategisk planlegging og hvordan man håndterer markedene i distriktene. I valget av Milliken teppefliser takker vi for tilliten og synes resultatet ble utrolig bra. Disse teppeflisene er skapt for å håndtere mange ansatte og forbedre akustikken i store lokaler.

Prosjekt. PwC
Produkt: Tectonic, Nordic Stories, Milliken
Interiørarkitekt: KB Arkitekter
Byggherre: Hans Gaarder Eiendom
Fotograf: Anne Bråtveit

 
PWC16-web.jpg
 
PWC14-web.jpg
PG