Cityplan

 
37østfold.jpg
 
 

Cityplans lokaler er kreative med røffe detaljer. Vi har levert Milliken teppeflis og Weitzer Parkett til lokalene.

 
 
38østfold.jpg
 
42østfold.jpg
 
 

Lokalet demonstrerer hvordan man kan gjøre mest mulig ut av et rehabiliteringsprosjekt med minst mulig budsjett.

 
 
 

På gulvet i landskapet er det hovedsaklig ubehandlet betong med fargerike felt av Milliken teppeflis. På kjøkken og konferanserom er det lagt røkt eikeplank fra Weitzer Parkett.

 
45østfold.jpg
30østfold.jpg
 
 

Teppeflisene fra Milliken kan legges med TractionBack og en dobbelsidig tape langs kantene. På denne måten kan man lage fine soner, uten at det koster all verden. TractionBack er en patentert oppfinnelse fra Milliken. Et høyfriksjonslag på teppeflisenes bakside som gjør at de ikke beveger seg, men man kan løfte dem opp og ned opptil 3 ganger. Passer også knallbra for datagulv!

 
 
 

Designet på teppeflisene heter Watercolour Lesson. Dette er blitt en av Millikens aller mest populære serier på grunn av de vakre fargene. De har en litt brukt og autentisk look som gir dem det naturlige og jordnære preget fra en flis til en annen.

 
41østfold.jpg
47østfold.jpg
 
 

Vi synes det er inspirerene å se hvordan interiørarkitektene har kombinert så mange ulike farger uten at det blir for travelt.

 
 
 

Disse teppeflisene er består også av fibre som er utviklet med StainSmart teknologi. Dette er tekstile fibre som avviser væske. Det vil si at væsken blir liggende oppå teppeflisene i små perler. Væske og smuss setter seg heller ikke fast i disse fibrene og de er derfor mye enklere å rengjøre.

 
33østfold.jpg
51østfold.jpg
 
 

Cityplans lokaler er utrolig spennende og fulle av detaljer. Vi er takknemlige for å ha kunnet bidra med teppeflis fra Milliken og tregulv fra Weitzer Parkett til dette prosjektet.

Se også: Se så mye skryt Sander Grundvig får!

Produkt: Milliken og Weitzer Parkett
Interiørarkitekt: Studio Gran
Oppdragsgiver: Cityplan AS
Fotograf: Anne Bråtveit

 
PG