Mer

 
P&N_MER_01.jpg
 

Mer er et musikkselskap med Gunnar Greve i spissen. De representerer blant annet artistene Alan Walker, K-391 og Vinni. I Øvre Slottsgate har de laget et toppmoderne studio. Her har vi levert Milliken teppefliser i med et moderne geometrisk design.

 
 
P&N_MER_03.jpg
 
 

For å optimalisere lyden i studioet kunne ingen vegger være rette. De akustiske rådgiverne og interiørarkitektene valgte teppeflisen EC1 med støydempende egenskaper på 34 dB og akustisk absorpsjon på 0,30. Designet har også en overflate av ulike teksturer som er med på å skape liv og er mer takknemlig ovenfor smuss og støv.

 
 
 

Mer består nå av management, plateselskap, studio og musikkforlag.

– Det har også vært nødvendig å tenke nytt rundt hvordan man skal tjene penger på musikk etter CD-ens tid. Det eneste vi vet sikkert, er at folk alltid vil konsumere musikk. Resten er i kontinuerlig utvikling, sier Gunnar Greve til Dagens Næringsliv.

 
P&N_MER_02.jpg
P&N_MER_05.jpg
 
 

Med en av de mest kompliserte plantegningene vi har sett hittil, og høye krav til akustikken, er Mer et viktig referanseprosjekt som virkelig tester egenskapene til teppeflisene fra Milliken.

Se også:
Slik skapte Gunnar Greve et musikkonsern med millionoverskudd

Prosjekt: Mer
Produkt: EC1, Milliken
Interiørarkitekt: Paulsen & Nilsen
Akustikk: Brekke & Strand
Fotograf: Nadia Norskott


PG