HH1

 
HH1 web (21 of 22).jpg
 
 

Hieronymus Heyerdahls gate 1 er et klassisk bygg tegnet av arkitektene Torp og Torp, som fremstår med en tidløs eleganse. Den stilrene funksjonalistiske bygningen sto ferdig i 1936 og har en rekke vakre eksteriør- og interiørdetaljer.

 
 
 

Det karakteristiske bygget er opp gjennom årene blitt et kjent landemerke på Rådhusplassen. Kontorlokalene møter lyset fra flere himmelretninger, hvilket gir gode arbeidsplasser. HH1 ligger side om side med Oslo Rådhus, med fantastisk utsikt over Oslofjorden, Aker Brygge og Akershus Festning. 

 
HH1 web (22 of 22).jpg
HH1 web (5 of 22).jpg
 
 

Vi har levert gulv fra Hain Parkett til interiørprosjektet i HH1 som var ledet av IARK ved Hanne Margrethe K. Hjermann, Nina Sperling og Juni Hanstveit.

 
 
 

I møtesenteret og kontorlokalene er det lagt vekt på en klassisk og elegant palett, mens det i den sosiale sonen inviteres til uformelle samtaler mellom de ansatte i en varm og lun atmosfære. 

 
HH1 web (7 of 22).jpg
HH1 web (19 of 22).jpg
 
 

Naturlige materialer som eik, ull og skinn er gjentagende i interiøret. Det skaper en varme som står i kontrast til de kjølige blåtonene brukt i tekstiler.

 
 
 

Gulvet består av solide eikeplank ved navn Ambiente, med dimensjonene 2000 x 195 x 15 mm og 4 mm slitesjikt.

 
HH1 web (8 of 22).jpg
HH1 web (4 of 22).jpg
 
 

Gulvene fra Hain Parkett er overflatebehandlet med en naturlig olje. Etter behandlingen lufttørkes hvert enkelt bord i naturlig temperatur over lang tid. Dette gjør at oljen trenger ned i eiken og krystalliseres under overflaten. På denne måten får man et hygroskopisk gulv som puster og bidrar til å balansere innemiljøet.

 
 
 

Gulvet ble lagt på et underlag ved navn WP Sekura fra Weitzer Parkett. Dette er et lydabsorberende underlag fremstilt av naturfiber som er med på å forbedre akustikken.

 
HH1 web (11 of 22).jpg
HH1 web (9 of 22).jpg
 
 

Møterommene er strategisk innredet. Et rundt møtebord kan gi en annen dynamikk enn et avlangt bord. Teknologien i rommene kan skjules bak plater dekket i samme trefinér som resten av veggene, slik at det ikke forstyrrer når det ikke er i bruk.

 
 
 

Gulvet er i Perfect sortering, det vil si omtrent uten noe kvist, yteved og fargevariasjoner. Hver plank har i tillegg en diskrét mikrofas. Overflaten er børstet og naturoljet.

 
HH1 web (17 of 22).jpg
 
 
HH1 web (13 of 22).jpg
 
 
 

Hieronymus Heyerdahls gate 1 er et prestisjeprosjekt vi er stolte av å ha vært involvert i. Det naturlige tregulvet spiller en stor rolle i interiøret og gir en varme og atmosfære man ikke hadde fått med andre materialer. Hvis du vurderer tregulv i ditt neste kontorprosjekt er det bare å ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til med å finne riktig løsning.

Se også: CBRE Global Investors Acquires iconic Hieronymus Heyerdahlsgate 1

Prosjekt: HH1
Produkt: Hain Parkett
Interiørarkitekt: IARK
Fotograf: Anne Bråtveit

 
HH1 web (20 of 22).jpg
PG