JCP

 
JCP10.jpg
 
 

JCP (Just Cruzin’ Production) er snart et av Norges største reklamebyrå. Ved hovedkontoret i Akersbakken 10 i Oslo jobber det idag rundt 140 personer og de forventer å vokse opp til 250 ansatte. Til de nyoppussede lokalene har vi levert et spennende gulv i vevd vinyl fra 2tec2.

 
 
JCP11.jpg
 
 
 

- Ved JCP er det viktig å ha interaksjon mellom alle avdelingene, jeg kan trygt si at free seating hjelper oss å oppnå dette bedre, sier daglig leder ved JCP Norway, Lars Terje Grorud.

 
JCP12.jpg
JCP13.jpg
 
 

Gulvet består av vevde vinylfliser i forskjellige og like farger. Dersom man legger flisene med samme farge med pilen i samme retning oppnår man en sømløs effekt. Hos JCP har interiørarkitekt benyttet flisene til å lage et dynamisk mønster med sporadiske fargeklatter.

 
 
 

Hos JCP har de tro på direkte dialog og den kortest mulige distansen mellom de ansatte. De vil også være et sted der alle ansatte har innvirkning på driften og føler seg viktige.

 
JCP06.jpg
JCP05.jpg
 
 

- Vi tror vi kan oppnå dette ved å ha alle på samme nivå. Det betyr at ledelsen, de kreative, konsulentene, prosjektlederne og event-lederne sitter samlet, sier daglig leder ved JCP Norway, Lars Terje Grorud.

 
 
 

Alle 2tec2s vevde vinylgulv kommer med en felt bakside som forbedrer akustikken med 19 dB. Dette er spesielt nyttig i åpne landskap og sittegrupper ved gangsoner, der spesielt støy fra gange og småprat kan virke forstyrrende.

 
JCP08.jpg
JCP07.jpg
 
 

-Vi jobber i en hektisk industri, så at det er mulig å sitte for seg selv og jobbe uten å bli forstyrret er viktig, legger Grorud til. Til stillesonene og alkovene har vi levert felt teppe fra Toucan-T til vegger og tak for en lun atmosfære og ekstra lyddemping.

 
 
 

2tec2 kan også lage fliser i ulike former: Heksagon, diamant, plank, trekant og mini firkant. Man kan også designe sitt helt eget mønster hvis man ønsker det.

 
JCP01.jpg
JCP09.jpg
 
 

I noen av møterommene er 2tec2 flisene lagt i samme farge og med pilen i samme retning. Dette gir et sømløst uttrykk .

 
 
 

JCPs lokaler i Akersbakken er inspirerende og moderne med en behagelig fargepalett.

 
JCP03.jpg
JCP04.jpg
 
 

JCP er et kontorprosjekt som setter lagarbeid og kreativitet i førersetet. Resultatet er fleksibelt og spennende og oppmuntrer til produktivitet. Vi er takknemlige for å ha bidratt med det vevde vinylgulvet som virkelig spiller en viktig rolle for utformingen i interiøret her.

Se også:

JCP: Free seating = improved company culture

Dagens Næringsliv: Skal runde milliarden innen 2025

Prosjekt: JCP
Interiørarkitekt: Mat Humphrey, Disciple Studio
Produkt: 2tec2
Fotograf: Anne Bråtveit

 
PG