K19

 
k19-web-DSCF3017.jpg
 
 

Kontorfelleskapet K19 har perfekt beliggenhet midt i sentrum av Sandefjord. Her har vi levert vevd vinylgulv fra 2tec2 og teppeflis fra Milliken.

 
 
 

Sandefjord satser på et levende sentrum og det er flere som ønsker seg kontorplass midt i byen. Kontorfelleskapet K19 er siste tilskudd på stammen som også består av Gründeriet og dHub. Det nye næringssentrumet kjennetegnes av nytenkning, kreativitet og vekst og det var derfor viktig å skape et interiør som legger til rette for og inspirerer til dette.

 
k19-web-DSCF3019.jpg
k19-web-DSCF3020.jpg
 
 

I fellesområdet, kantine og de største kontorlokalene har vi levert et helt spesielt gulv som er tegnet av interiørarkitekt Into Design AS. Gulvet består av vevde vinyl-fliser i diamantform lagt i et sporadisk mønster. Diamantene har de to fargene Moonrock og Black Hole, der sistnevnte er vevd etter Jacquard-metoden noe som gir fargen tre ulike uttrykk avhengig av synsvinkelen.

 
 
 

K19 har toppmoderne fasiliteter, kjellergarasje og beliggenhet på Aagaards plass midt i Sandefjord sentrum. I tillegg til det estetiske utrykket er gulvet utstyrt med en feltbakside som forbedrer akustikken med 19 dB og absorberer støy med αw = 0,15. Denne baksiden er standard for hele 2tec2s kolleksjon.

 
k19-web-DSCF3025.jpg
k19-web-DSCF3026.jpg
 
 

2tec2s akustiske egenskaper er veldig nyttig i gangsoner og korridorer nærliggende cellekontorer og møterom.

Dette mønsteret er en del av 2tec2s Play program som består av formene trekanter, diamanter, plank, heksagon og mini-firkanter. Det er også mulig å lage helt egne former.

 
 
k19-web-DSCF3031.jpg
 
 
 

På gulvet i cellekontorene ligger det teppefliser fra Milliken. Designet heter Field Study og er et sømløst mønster i serien Tracing Landscapes. Dette er et naturlig og organisk design og fargen heter FSY154 Cartographer. Field Study forbedrer akustikken med hele 33 dB og absorberer støy med αw = 0,30 og er med det perfekt for konsentrasjon og lange arbeidsøkter.

 
k19-web-DSCF3038.jpg
k19-web-DSCF3039.jpg
 
 

Møterommene midt i lokalet er lune og i mørkere farger. Her har vi levert teppefliser fra Milliken i serien Naturally Drawn og designet Watercolour Lesson. Fargen heter WLN98-167 Harvest. Dette gulvet er med på å bedre akustikken med 31 dB takket være den tykke baksiden av resirkulert felt.

 
 
 

K19 har et bredt utvalg av soner og arbeidsområder. De akustiske egenskapene i samtlige gulv er nøye planlagt og med på å bidra til et interiør som virker rolig selvom de ulike bedriftene har møter og besøk dagen lang.

 
k19-web-DSCF3040.jpg
k19-web-DSCF3045.jpg
 
 

Det første man ser når man kommer inn i K19 er det unike gulvet. Det er tydelig at ingenting er overlatt til tilfeldighetene og kontoret har en klar moderne profil. Vi er stolte av dette referanseprosjektet og håper det kan inspirere deg i valg av gulv til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss dersom du vurderer mønster eller noe utenom det vanlige.

Se også: Hekta På Tur, Feiring Bruk, JCP

Prosjekt: K19
Produkt: 2tec2: Black Hole, Moonrock, Milliken: FSY154 Cartographer, WLN98-167 Harvest
Byggherre: Hjertnes Eiendom
Interiørarkitekt: Into Design

 
PG