Nesøya

 
 

Til dette huset på Nesøya har vi levert naturlig oljet eikeplank fra Hain Parkett.

 
 
 
 

I dette boligprosjektet ble det lagt stor vekt på å skape et hjem med en behagelig atmosfære som var skreddersydd kunden. Farger, materialitet og komposisjon ble nøye vurdert og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Gulvet har fargen No. 6 Ice Gray Oiled Oak, som er spesialutviklet ved Hain Parketts fasiliteter i Tyskland.

 
 
 

En lun og god stue med hjemmekoselig atmosfære og masse naturlig lys.

 
 
 

- Vi liker å tro at vår lidenskap for kvalitet og raffinement har blitt vårt varemerke.

CS Interior Design AS

 
 
 
 
 

Dette gulvet er oljet og et resultat av diffusjonsprosessen. Dette gir en varm, antistatisk, sklisikker og allergivennlig overflate som er lett å vedlikeholde og reparere. Fargeforskjell som et resultat av solens UV lys kan reduseres ved hjelp av spesialsåpe.

 
 
 

Gulvet består av plank med store dimensjoner på 2400 - 2000 x 245 x 15 mm. Materialet er sortert i Perfect sortering. Dette gir majestetiske eikeplank som gir en følelse av plass og åpenhet i interiøret.

 
 
 

På et av soverommene er det lagt et tettvevd beige teppe. Her kan vi levere tilsvarende fra en av våre produsenter av tepper.

 
 
 

Denne boligen på Nesøya er en inspirasjon for oss med sitt gjennomførte og personlige interiør. Det ekte og naturlige tregulvet kommer virkelig til sin rett her og spiller en viktig rolle for å gjøre dette hjemmet lunt og varmt. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne med å finne det perfekte gulvet til huset ditt.

Andre prosjekter med Hain Parkett:
HH1
Tenvikveien

Prosjekt: Nesøya
Produkt: No. 6 Ice Gray Oiled Oak, Hain Parkett
Interiørarkitekt: CS Interior Design AS
Fotograf: Dag Sverre Randen

 
PG