Lund+Slaatto Arkitekter

LSA01.jpg
 
 

Lund+Slaatto Arkitekter AS har etter 19 år på Skøyen Atrium flyttet til Lossebalkongen på Langkaia 1 i Bjørvika. Til deres nye lokaler har vi levert italiensk gummigulv.

 
 
 

Lund+Slaatto ble stiftet i 1958 og etter kort tid ble det regnet som et av landets ledende på grunn av flere prestisjefylte prosjekter. Lund+Slaattos tilnærmingsmåte gir hvert prosjekt en tydelig og karakteristisk form som et samlet, skulpturalt objekt. Deres egne kontorer er intet unntak fra denne prosessen og har i tillegg en spektakulær utsikt mot Oslofjorden. 

 
LSA03.jpg
LSA05.jpg
 
 

Gulvet er produsert av Remp Rubber fra Brisighella i Nord-Italia og heter Planway RP.

 
 
 

Gulvet har en grå farge med et svakt blåskjær kalt UR 10. Det leveres ferdig polyurethane behandlet for enkelt vedlikehold.

 
LSA06.jpg
LSA02.jpg
 

Tykkelsen på gulvet er 3mm og bredden på rullene er 1,9m.

 
 

Ensfarget gummigulv er en designklassiker med et tidløst preg som fungerer bra i kombinasjon med de fleste andre materialer.

 
LSA08.jpg
LSA09.jpg
 
 

Møterommene er delt opp av vegger i glass og lyst treverk. Dette gir en lun men likevel transparant følelse gjennom lokalet og gir panoramavinduene mye spillerom.

 
 
 

På gulvet i det ene privat-rommet er det lagt et teppe med høy luv. Se vår kolleksjon av tepper på rull fra Toucan-T og serien Loft eller Maxime.

 
LSA10.jpg
LSA12.jpg
 
 

For oss er det et kvalitetstempel at Lund+Slaatto gikk for gummigulv fra Remp. Arkitektkontoret er kjent for å være detaljorientert og ikke la noe være opp til tilfeldighetene.

 
 
 

Vi setter pris på denne kombinasjonen av teppe og gummigulv på gulvet. Glassveggene og metallet gir også materealene i interiøret en ny dimensjon.

 
LSA14.jpg
 
LSA11.jpg
 
LSA17.jpg
 
LSA15.jpg
 
 
 
 

Gummigulvet er også lagt i det største åpne kontorlandskapet. Fordelen med gummi kontra et betonggulv, som har et liknende uttrykk, er at man demper en god del akustikk med gummigulvet, samt at det er mer behagelig å gå på.

 
LSA20.jpg
 
LSA23.jpg
 
 
 

Lund+Slaatoos nye lokaler er imponerende på alle måter og vi er takknemlige for at dette blågrå gummigulvet har fått en av hovedrollene i interiøret.

Prosjekt: Lund+Slatto Arkitekter
Interiørarkitekt: Lund+Slatto Arkitekter
Produkt: Remp Rubber, Planway UR 10 gummigulv
Fotograf: Anne Bråtveit

 
LSA24.jpg
PG